Részben az uniós jövedéki adóminimum elérésére vonatkozó kötelezettséggel magyarázza Matolcsy György, hogy miért nem csökkentik az üzemanyagok jövedéki adóját. A nemzetgazdasági miniszter egy képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a költségvetési hiány GDP-hez mért 3 százalék alatt tartása, továbbá az államadósság csökkentése közvetve okozhatja az üzemanyagárak forintban kifejezett összegének csökkenését....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Nem az üzemanyag drága Matócsni uram ,hanem a hozzácsirizezett sok adó !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Csizmás Kond: nem tudtam, hogy ezt meg kell magyarázni :) Tudod, az azt jelenti, hogy az emberek nem az autópályát fogják igénybe venni. S ha nekem egy napra, vagy akár kettőre vidékre kell mennem, én sem fogom megvenni az egyhetest, ami lényegesen többe kerül. Az a bajom, hogy Te a lényeget nem érted! Szijjártó Péter akarta a 81 forintos adót - akkor, természetesen, nem most. Akkor szerinted ki fizette volna meg a különbözetet. Ugyan az, aki most, csak akkor más színek fújtak. Valóság akkor is létezett, csak másként értékeled. Annak viszonyt örülök, hogy a Te véleményedre mindig számíthatok :)
Csizmás Kond
@vukkocska: A matrica csak egy ürügy a pénzbeszedésre. Azt változtatják, kavarják ki miként látja jónak, vagy hogy tud belőle hasznot húzni. A kikerülése pedig bele van számítva a pakliba, és nem tőlünk fognak tanácsot kérni, hogy mit hogy kéne csinálni.
A Peti meg beszél, neki már jóideje az a dolga, és amikor azt a bizonyos 81 ft,-os micsodát emlegette akkor nem ők voltak a polcon, tehát más zsebére dumált...és mondtak még ennél ilyenebbeket is ők is és mások is.
Az ilyen vitákat úgy képzelem, mint amikor beázik a tető és minden csöpögés alá tálat tesznek, hogy ne ázzon el a szőnyeg...de hogy a tetőt megjavítsák azt nem járja meg az eszük.
vukkocska
@Csizmás Kond: ez tényleg Te vagy? :) Megleptél. :):):)
vukkocska
@Csizmás Kond: jaj, semmit, csak egyet értettem Veled. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.