A megszorítások jegyében, a külföldi jövedelmek megadóztatását tűzte ki célul a Fidesz. A probléma mindössze annyi, hogy a kettős adóztatás rendszerét szigorúan tiltja az Európai Unió.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mostanában már csak olvasom inkább a cikkeket, mert a 90%-uk annyira felháborít hogy képtelen vagyok értelmeset hozzászólni. Semmi nem változik itt. A fidesz folytatja a nyomorbadöntést, az mszp-t már rég kiírta a fidesz mindenből, a jobbik meg épp lejáratja magát ezzel a "mocskosEU,de azét odamegyek Brüsszelbe felháborodni" dologgal. Remélem 2 évet még kibír ez az ország aztán lehet menni szavazni és remélem mindenki tanul a leckéből és el is megy! Ha pedig demokratikus úton nem megy, akkor az utcán a helyem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@palika: @bundi: Azt azért nem árt tudni,hogy Mo.,minden egyes regisztrált munkavállaló állampolgára után,"kompenzációt" fizet Nagy-Britanniának.
Disznópofa
@Özv. Bármi Áronné: Na, én nem hagyom kiűzni magam. Maradok! Aki akar mehet, aki nem marad.Úgyis 2 felé van szakadva az ország, egyik megkapja az egyik felét, a másik a másik felét. Aztán boldoguljon mindenki ahogy tud. Lenne 2 miniszterelnökünk, mindenkinek kedvére való. Kíváncsi lennék melyik fejlődne jobban?
csak egy dolgozó
Ki nem szarja le a kormányt?A delikvens odamegy a legközelebbi ATM-hez,kess kivesz,majd szépen hazahoz.Senkinek nem dicsekszik.Nyugodtan alszik :)
csak egy dolgozó
Az érintett korosztálynak már amúgy sem lesz állami nyugdíja,tehát az "eltűnt" éveknek sincs hova számítsanak :) Viktor,good luck!
glycerin
Oh,my good! or god?
Ez a kis szarviktor,ha dolgozott volna valaha az életben,mindent másképp látna.
Aki a politikával kezdte,és soha azért nem kapott fizetést amit elvégzett,ezért bekaphatja keményen!Azt sem tudja mi a tőzegbánya.HeHe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.