Április elsejétől leállhat a vonatok tizede, de akár az ötöde is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Zsoel: Sajnos nálunk bármi veszteséges tud lenni érdekes módon olyan is, ami más országokban jól működik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
full
A nagy szakértő kormány!!!Mindent elvenni,megsarcolni,megnyúzni,lehúzni a bőrt.Az emberektől is elvették az utazási kedvezményt is,nem kell annyi vonat a képviselők meg kocsival járnak fülkeforradalmárok!!!Ezért kellett a 2/3,most pedig kussoljunk.A vasutasoktól pedig levonták a bérükből a kedvezményes utazást,tehát kevesebb bért kaptak,hogy a családtagjaik utazhassanak.Személyesen vagyunk érintettek.tehát tudom.
adrenalink
"Politikailag nem lenne vállalható az újranyitott vonalak bezárása, de a vonatritkítás beleférhet". Párját ritkítja ez a Fidesz! Nadehát, ha leszakítottad, szagold!!!
kiscserkész
@pofátlan: Tudod pajtás én nem szakítottam le, mert már akkor tudtam hogy tiszavirág életű az egész programjuk amivel előálltak. Sőt aki kicsit is eltudod játszani a gondolat világával azok egy sem szakította le ezt a büdöskét. Aki meg leszakította, legalább még két évig szagolni fogja. Csak az a baj, hogy minket is csapkod a szele.
kiscserkész
@Csizmás Kond: Ha tényleg rendszerváltás lett volna, ma már harmincévesen mehetnének nyugdíjba.
kiscserkész
@full: Igen! Szakértői. Árgyelán helyet Budai. Jön a Torgyán korszak. Egy bukót ügyvéd aztán ért a mezőgazdasághoz. Vagy a zöldbáróknak ez a jó?
adrenalink
@benhur: De cseszd meg, az egész mindenségük arra épült/épül, hogy politikailag belefér, vagy nem fér bele. A racionalitás, az ország, az emberek érdeke számukra ismeretlen fogalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.