A politikus felhívta rá a figyelmet, hogy a jelenlegi kabinet az első, amely már két éve tudja tartani a kritériumokat. Két dolgot kell tenni, hogy az európai pénzügyminiszterek tanácsában ne kapjon...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Bizony erre eddig csak a zorbánc kurmány volt képes hogy ellopja az emberek nyugdíj megtakarításait és utána azzal dicsekedjen hogy milyen jó a kurmány. Gyalázat.
nyanya001
Ennyi aljasságra tényleg csak a Fidesz képes !
Hazudni O órától 24 óráig folyamatosan !
Rézangyal
Én meg azt nem értem, hogy lehet a BKV-ra, amely bizonyítottan pénznyelő, megújulásra képtelen cég, teljesen impotens vezetőséggel, 33 milliárdot költeni, míg az ország többi városa, települése természetesen le van xarva és összesen 3 azaz HÁROM milliárdot kegyeskednek lökni, ami még üzemanyagra se lesz elég. A kurva anyádat, Lajosom, kimondom, mert debreceni vagyok és ezt most már nagyon szégyellem!
silber13
Huszár Laja! Nektek még számtalan egyéb aljasság van a tarsolyotokban!
dr. prédikátor
Igazad van 20 % csak az ormmány kormány volt képes 2 év alatt tönkretenni az országot!!!
coyote3
Így igaz lajcsika. Ennyit csak ti loptatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.