Nincs valóságalapja a Népszabadság azon cikkének, mely szerint április végére, május elejére tervezi Orbán Viktor miniszterelnök a kormány átalakítását - közölte csütörtökön Brüsszelben újságírókkal Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Most az egyszer igazad van peti bohóc. Ezen a kurmányon nem kell alakítgatni semmit mert úgy szar ahogy van. Hiába fényezitek,lakkozzátok a szar szar marad.
coyote3
Engem megnyugtat, hogy a nyilatkozat szerint nem lesz mélyebb kormány átalakítás. Ez azt jelenti, hogy nagyjából marad ez a gazdaságpolitikai irány. Jó ez az irány. Ha a szakadék fele akarunk menni, akkor mindenképp...
kkalman
Petike! Mielőtt nyilatkozgatsz a vak világba, kérdezd meg a főnöködet, mit is kell nyilatkoznod.
Gondolom, az alábbi idézet sem a kormányköröktől ered. "...el kell kezdődnie a politikai kormányzásnak, azaz a tárcák élére politikusokat kellene állítani a jelenlegi szakemberekkel szemben."
KöBüKi
Igazad van szófosópetike!!!Mert ezt a kormányt nem átalakitani kell,hanem: - EGYSZERÜEN KIRUGNI A PICSÁBA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.