Az európai hülyegyerek-helyzetünknek meg kell szűnnie, de a világgazdasági helyzet jó, aminek potyautasként haszonélvezői lehetünk – mondja Csaba László közgazdász professzor, a CEU tanára, aki Orbán Viktornak szűkebb körben is tanácsokat ad.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Az, hogy kell-e az IMF hitel vagy nem végül is összetett politikai döntések eredményeként fog eldőlni.
Egyetlen dolog, ami elősegítené a döntéshozatali munkát a politikusok részéről nagyon egyszerű is. Kézbe kellene venni a magyar közmondások gyűjteményét, és aszerint cselekedni. Pl. milyen óriási igazság van benne, hogy "hallgatni arany". Bizony az elmúlt időszakokban, ha csak ezzel éltek volna politikusaink a forintunk nem ott állna, ahol...
... és igaza van a közgazdásznak nem muszáj nekünk mindig a középpontban lenni, nem kell, hogy Európa mivelünk foglalkozzon állandóan, hisz akikkel nem foglalkoznak ott is jelen vannak ezek a gondok és mégis " szépen beeveznek a kikötőbe más hajók farvizén". Mivel kis ország vagyunk használjuk ki ennek előnyét!
moiszikf
Íme egy lista azon országokról,akiken segített az IMF:
marlin2
Igazatok van!!
Az IMF-re hivatkozva(!), még gyorsan szétosztják a haverok között a "felszabadított valutatartalékot, azután meg lelépnek, mint qrvq a sezlonyról!!!
KöBüKi
Már hogyne kellene a hitel.!Most gyorsan eltapsolják a még meglévő-meglévő? - tartalékokat,azután mit osztanak ha nincs pénz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.