A DK-s Molnár Csaba albérleti díjat hiányol a leköszönt államelnök vagyonbevallásából.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Csak az átlag polgárnak kell adóbevallást csinálnia?Ha nincs meg a tavalyi,a tavaly előtti csak meg van,ahol szerepeli kéne a bérbe adott villákból származó jövedelmeknek is.Vagy azt is ellopták? Micsoda közbiztonság,csak a Pali bácsi adópapírja nincsenek meg.Az enyémet bezzeg megtalálták,és március 15-ig ki is kellett fizetnem az ez évi adó felét.Az igazoló szelvény csak meg van a befizetésről?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@marlin2: kérdés hozzád! Mi van akkor a rágalmazással? Ez most nem az?
Mellékesen, tőlem le is húzhatják a wc-n ezt a kriplit ,nem érdekel
nahát
@kkalman: az újságírók nem hibásak , ilyen állatfajnak is van helye a földön
Igazsagoszto
Ha csak két villáját adta ki a 3-4 -ből Schmitt, az minimum 20-30 millió forint pluszjövedelem évente. Kinek van megengedve hogy ilyen jövedelmekért ne fizessen adót ???
coyote3
Azért ez vicces. A vagyonnyilatkozatok kb annyit érnek, mint vekker szava. Ennyi vagyontalan , nyomorgó képviselő összesen nincs a világon, mint kicsiny országunkban. Helyesen fogalmaz Molnár Csabink, amikor gyanúról beszél. Mert Dr Scmitt Pál adóbevallásában ettől függetlenül szerepelhet. Ha valamit sejt, tud ezügyben tegyen fel-vagy bejelentést a NAV-nál, ők majd kivizsgálják a dolgot. Vekker úgyis egy feljelentgetős országot akar :)
gugu45
Ez a tapló, egy nagy túlélő!
Tudott nyalni Kádárnak, Grósznsak Antallnak, Hornnak, Gyurcsánynak, és Orbánnak is.
A NAV ellenőrnek pedig nem kell "kopogtatmo" koppintóspajánál, elég hivatalosan kikérni az Észt Külügyminisztériumtól az albérleti kiadások adatait, és Győzike 2. máris megbukott. Makrai Kati, pedig kereshet egy nagyobb erdőt ahol imádkozhat.
Imádni annyit jelent, minz szeretni, (tehát mindegy) Az viszont nem mindegy, hogy imádkozni,m vagy szeretkezni. De Kati néninek, már csak az imádkozás maradt.
marlin2
@nahát: AMI KÖZTUDOTT(!)? AZ NEM LEHET RÁGALMAZÁS!!
Tehát mielőtt hülyeségeket kérdezel - miért is (?) - gondolkodhatnál (is)!!
Kérdés az lehet(ne), hogy miért csak a Schmitt-et "vádolják adócsalással", mikor, ha a parlamentben eldobsz valamit azzal biztos adócsalót találsz el!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.