A számlavezetést és az átutalásokat is megadóztathatják, amit a bankok az ügyfelekre terhelhetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Egy pillant! Eddig azért agitáltak, hogy legyen mindenkinek bankszámlája, felejtsük el a sárga csekkeket, mindent intézzünk internetes átutalással! A bankok kedvező számla vezetési feltételekkel igyekeztek az ügyfeleket toborozni! Ha most a tranzakciókat akarják megadóztatni, akkor ez az egész többe fog kerülni, mint a sárga csekkes marháskodás!
Elegünk van az állandó lenyúlásból, a rák essen belétek, hozzátok vissza a többkulcsos adót és fizessetek ti, rohadékok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@pg001: Szerinted!Megint a kisember szív.
dg
A multikat sosem fogják tudni úgy megadóztatni, mint a népet, mert a multi bevágja a vigyort, hogy: "Ha lenyúlsz, akkor kinyúlsz!" Legfeljebb bejelentenek egy tömeges létszámleépítést, gyárbezárást, régióból kivonulást és máris csend van.
A népet persze már könnyebb sakkban tartani, mert nem fog tízmillió átmenni szlovákba mondván, hogy lóFityeszt a nemesebbik feletekbe.
petmail13
Azt nem értem hogy a bankoknál miért nem alakult ki egy versenyzés mint pl az internetes cégeknél hogy szinte fillérekéért nettezhetünk (t-home, UPC )
petya-art
Megadóztatni a számlavezetést és az átutalást? ÉN ADÓZOTT PÉNZT KAPOK, AKKOR MILYEN JOGCÍMEN AKARJÁK MÉG EZT IS MEGADÓZTATNI? Ráadásul, akinek átutalom, (normális körülmények között) Ő is adózik. Akkor mi a fas. van? Ezt magyarázza már meg valami okostojásidiótahaszonlesőtolvajsutyerákbunkó! MILYEN JOGCÍMEN KÖNYÖRGÖM! Mi lenne, ha megtanulná ez az Ország, hogy nem azzal a pénzel van gond, ami befolyik, hanem azzal, ami ELFOLYIK!!!
silber13
@zsolti: Kusza Szem patologikus őtleteléséhez képest az őskáosz és a káoszelmélet tisztán és világosan érthető valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.