Az önkormányzat által beadott komplex telepprogram ellen tiltakoztak romák kedden a kisebbségi önkormányzat által összehívott közmeghallgatáson. Elsősorban azt sérelmezték, hogy a kisebbségi testület nem vehetett részt az előkészítésben, illetve azt kifogásolták, hogy a helyzetelemzés kedvezőtlen színben tünteti fel őket. Egy félreértés miatt határozottan visszautasították, hogy közösségi helyre kelljen járniuk fürödni.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
És még a magyarok kértek elnézést ...
Szedjük sorba: piszkosak?azok!Sőt retkesek,büdösek. Nem tudják beosztani a pénzt? Nem!Segély után három nappal nincs pénzük.Tudnak mit kezdeni az öt év alatti gyerekekkel?Nem!Meztelen seggel kicsapják az utcára áprilisban.Tudnak beteget ápolni?Nem!
Akkor miről beszélünk.Házat követelnek?A magyarnak ki ad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Na igen én is erre gondoltam.@Kutyafüle:
kkalman
Magyar létemre, hátrányos helyzetű vagyok Magyarországon.
sasa70540
Ez teljesen felesleges othon sem fürdenek kár rájuk pocsékolni a vizet.
Csizmás Kond
Az aki a tisztálkodást természetes dolognak tartja annak sose kellet közfürdőt építeni.
Azoknak meg akiknek szánták úgy is elhordják apránként...tehát eleve kidobott pénz.
kkalman
@sasa70540: A putriban nincs fürdőszoba! De attól fürdeni még lehet.
Sil
Mint már írtam ebből a romaprogramból kaptunk mi is 2 népes családot a rendőrök viszik is őket rendszeresen.Bátonyterenye közelében lakok olyan házakat kaptak hogy más 50évig fizeti a törlesztőjét.
Ezeknek teljesen fölösleges bármit is építeni,csak szétlopkodják kb 2napig lesz egyben utána eltünnek majd a vizcsapok stb ami fémből van de még a műanyag is.
Aki akar utána olvashat mit műveltek a tarjáni kórházban illetve SZTK.ban még a sz@ros wckefét is ellopták illetve a wc deszkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.