Szigorodott a közlekedőket érintő szabálysértési bírságolás gyakorlata. A rendőrök nem mérlegelhetnek, fix összegű bírságot kell kiszabniuk a vétkesekre. Major Róbert rendőr alezredes szerint nem a büntetés mértéke, hanem annak elkerülhetetlensége miatt lehet remélni a közlekedésbiztonság javulását.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Persze már... Akkor is át fogok menni a zebrán bicajjal ,ha 10 milliós birság van. Vannak olyan hülye szabályok ,hogy csak na. Kihalt egyenes úton kint felejtik az utat javítók a 40 es táblát és neked 110röl váratlanul kell satuzz mert 40 ben a 90 az 300,000ft
Elég vicces dolog az is ,hogy a vérző társaddal rohansz be a korházba mert levágja a gép a fél kezét ,de a rendőr nem mérlegelhet hanem megbüntet. Ezzel max azt érik el ,hogy az emberek le sem fogják a másikat tojni.
Pálinkafőző Rézüst
Nem a bírság aggályos, hanem a vajda, meg a holdudvara!+

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.