Áder János államfői jelölésével foglalkozott szerdán Németországban a Die Welt című lap, a Financial Times Deutschland című üzleti lap és a Der Spiegel című hetilap internetes kiadása, Ausztriában a Der Standard és a Die Presse című napilapok, Franciaországban a Le Monde, míg Belgiumban a La Libre Belgique című újság.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Áder János új neve májustól aláírógép! Más feladata úgy sem lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pg001
Azon kívül, hogy egy unszimpatikus Fideszes politikus, ti tudtok bármi negatívumot mondani róla?
És úgy általában: megfigyeltétek már, hogy ezek az "XY újság írt erről-arról" hírek, igazándiból annyi szokott csak lenni, hogy egy külföldre települt (jellemzően zsidó) egykori hazánkfia ír a vélemény rovatba valami Magyarországot gyalázót? Aztán a hazai média ezt hordozza körbe, mint véres rongyot?
Don Marcus Hibiscus
Hát ööö...izé...teljes mértékben el vagyok háborodva,hogy a mi méltán nagyra becsült és hatalmas hazánk vitathatatlanul mindenható köztársasági elnökét egy ilyen senkiházi bitang ária firkász ilyen alpári és vállalhatatlan lekezeléssel és teljesen alaptalanul ilyen stílusban emlegetheti és közzé is teheti Magyarország legnagyobb szövetséges országában nyomtatott formában és a világhálón!És követelem továbbá,hogy azonnali hatállyal árassza el a bocsánatkérő soraival az európai sajtót a Die Welt-től egészen a Family Frost-os szórólapokon át az összes televíziós adást meg kell szakíttatni fő műsoridőben és teljes megbánást tanúsítva háromnegyed órán keresztül megbocsátásért könyörögni és a megbánást ecsetelgetni!Mindezt az összes európai nyelvre és pluszban az ős mandarin kínai nyelvjárásra is lefordítani!Mert ha nem,akkor ö...öööö...izé...hát...akkor...ööö...

:)
kkalman
Áder János új neve májustól aláírógép! Más feladata úgy sem lesz.
kkalman
@DR Eric CARTMEN: Sértés a dinoszauruszokra nézve!
Zsoel
Még ha dinoszaurusz lenne... az legalább független.
De egy (pártk)Áder János?! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.