A Nabucco-projekttel kapcsolatban több bizonytalanság merült fel, amelyeket nehéz lenne figyelmen kívül hagyni - reagált a Mol Orbán Viktor miniszterelnök hétfői bejelentésére, amely szerint a társaság...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ha! A qrbán odaszart a küszöbjükre ezek meg most nem győzik eltakarítani helyette? JÓ az összhang...erről a qrbán csomagról se tudott senki semmit :D
kamazuka
Van ,mikor a közpénzek külföldre vándorolnak és ott tünnek el,legalább s egyx részük.
Most hogy teljes ellenerzős alatt folyhat e beruházás,már lehet hogy ez nem is annyira érdekes.
Ha csak arra gondolok,hogy állami támogatással hogyan épűlhet gyár bulgáriában,(kik is az érdekeltek? )akkor felfordúl a gyomrom,miközben itthon adónem, adónem hátán születik.
Feraj49
Nekünk mindegy.Nálunk a benzin ára akkor is csak emelkedni fog,független mindentől.
senkifia68
@Hellcat: @Igazsagoszto: Tudjátok az sokkal érdekesebb, hogy az általam köztiszteletnek egyáltalán nem örvendő Gyurcsány annak idején látványosan éppen ezekkel az indokokkal fordult a Nabucco helyett a Déli-Áramlat felé, ami miatt az amerikaiak kishiján riadóztatták a NATO-t is! Az már a kezdetek kezdetétől kérdés volt (és sajnos a mai napig maradt is), hogy ha megépítik a vezetéket, akkor vajon ki fogja megtölteni! Szerintem ez az egész Nabucco akció az Orosz-Ukrán gázháború meggondolatlan következménye és sokkal inkább az oroszok 'zsarolására' találták ki.
Persze mi a Déli Áramlattal sem jártunk jól, mert mind a szerződés megkötése után majd félévvel nyilvánosságra került dokumentumokból derült ki, hogy abból Magyarország egy gramm földgázt nem kap!!! Kizárólag tranzit ország vagyunk, a rajtunk áthaladó gázvezeték üzemeltetéséjért csurran csöppen valami! A Déli Áramlattal kapcsolatos szerződés ugyanis csak azt tartalmazza, hogy az orosz fél ESETLEG MEGVIZSGÁLJA A MAGYAR FÉL FELMERÜLŐ IGÉNYÉNEK TELJESÍTHETŐSÉGÉT!!!
bundi
senkifia gyurcsányoz csak nyugodtan
megteheted
a jelek szerint te mindig csak a fideszt próbálod védeni, és bőszen gyurcsányozol.
Hellcat
Már megint a gyurcsány...Az orbánodhoz képest a gyurcsány 5x külömb volt még így is. A kampósorru mumus akitől úgy rettegtek a fizetését se vette fel onnan, a cigánykirályod meg onnan gyarapodik a rohadt haverjaival együtt. Még mindig a gyureszt kell felhozni komolyan mondom szánalmas. A qrbán kiszaladt brüsszelbe jóó messzire, hogy be tudja jelenteni a rengeteg új adót és megszorítást, itthon meg mindenki kapkodja a fejét és állítólag senki nem tudott semmit, Gondolom a MOL és védeni próbálja magát most a hülye cigány kijelentései után. Erre válaszolj inkább, hogy ez milyen dolog? Szerinted ez annyira korrekt és gerinces dolog volt a qrbántól ismét, hogy a gyurcsány a hibás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.