Ángyán nem lett rejtélyes baleset áldozata, nem bántalmazták, nem kapott NAV-vizsgálatot. Ők sem mernek mindent: tudják, legnagyobb ellenségük a nyilvánosság. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Máshol súlyos válság lenne, nálunk semmi

Végül, de közel sem utolsó sorban az egész történet fontos tanulságokat hordoz az ellenzékre nézve is. Annál magasabb labdát ugyanis, mint amit Ángyán dobott fel, el sem lehetne képzelni: adott egy államtitkár, aki nyíltan, konkrét neveket említve gyakorlatilag korrupcióval vádolja korábbi minisztériumát, majd akit bosszúból egy borzasztóan gyenge karaktergyilkossággal próbálnak az állami hírügynökség asszisztenciája mellett parkolópályára tenni.

Máshol egy ilyen ügyből súlyos politikai válság kerekedne, nálunk azonban nincsen egyetlen ellenzéki politikus sem, aki ezt a történetet közérthetően elmagyarázná a szavazók millióinak.
Mennyire igaza van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.