Miközben a Demokratikus Koalíció úgy viselkedik, mint egy nagy párt, addig még azt a támogatottsági szintet sem érte el, hogy érdemi megyei szintű információt lehessen gyűjteni róla. Taglétszáma átlépte az ötezer főt, amivel a párt vezetői „maximálisan elégedettek”. Az MSZP szerint ugyanakkor a tagok egy része éppen most szivárog vissza a szocialistákhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
Sötétkék!! (300 forintos agyatlanok!!)
"Mennyibe kerül" ma a betegeknek a 300.- Ft, amire NEM-et mondtak, és amit a doktorlófa- Szócska többszörösen és kamatostól "beszed"??
A témához:
atv.hu/videot/20120504_schmitt_es_gyurcsany_plagiumugye_mi_a_kulonbseg
Ugye nem azonos a "kettő"!!
senkifia68
@marlin2: Már megint van amiben egyetértünk! Sőt egyből kettő is van!

Mert a vizit díjjal sem értettem egyet, mint ahogy nem is 300 Ft-ba került!
Mire műtét után megkaptam az orvosi ügyeleten az injekciómat túl voltam a 2300 Ft-on vizitestől, dobozdíjastól!! Pedig TB-t fizetek, a munkáltatóm is fizetett utánam, Patikakártyám is volt.
A mostani állapotokról pedig csak annyit, hogy nem másfél év alatt jutott ide az ország!
Mondj egy politikust aki ezen változtatni tud két év alatt úgy, hogy az mindenkinek tetsszen! Legszívesebben elzavarnám mindet,de akkor ki marad? Hisz így is menni akarnak!
A Schmitt-Gyurcsány ügy pedig messze túl mutat a politikai csatározásokon!

'Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egy párt rendszer van és az is marad!'

Mondotta volt Kádár János az MSZMP kongresszuson 1985-ben. Ki gondolta akkor, hogy öt év múlva kifordul sarkából a szocialista világrend.
Schmitt és Gyurcsány ugyan annak a kornak az áldozatai. Schmittet a sport teljesítményéjért, Gyurcsányt a KISZ-ben végzett munkájáért jutalmazta a hatalom.
Tudom, Schmitt 1992-ben doktorált, de ha a politikai pályafutását megnézitek abban az időben sokkal közelebb állt az MSZP-hez mint a FIDESZ-hez és az Antal kormány időszakáról sem lehet elmondani, hogy leszámoltak a Kádári örökséggel.

Szerintem mind a kettőnek nagyon gyorsan vissza kellett volna vonulnia mielőtt még olyan lavinát indítanak el, amely a magyar felsőoktatási és tudományos címek jogosságát és értékét nemzetközi szinten brutálisan devalválja!

Az ATV-hez és a HIRTV-hez pedig annyit. hogy megnéztem mindkettőt.
A HirTV szerintem az első műsor után elsiklott a lényeg felett és a tények most lassan kezdenek kibontakozni.E tekintetben pedig már nincs is jelentősége Rosz Szabolcs személyének és dolgozatának.
Az ATV esetében elfogadom az az érvelést, hogy az újságírók csak a tényekre hivatkoztak, de feltűnő, hogy senki nem akarta eltüntetni el azokat!!
Ezt a műsort fű alatt le lehetett volna játszani,...
bosszants
Idézek:
"Én azt vélelmezem, hogy Orbán féltékeny Klára asszonyra, mert az megkapta azt amit Ő (Orbán) szeretett volna.
Csak ez, az amúgy homoszexuális barátaimtól ismert hiszti lehet az oka ennek a gyűlölködésnek!
Semmilyen más okot nem tudok vélelmezni, mert értelmes oka ennek a személyt eltaposni kívánó gyűlölködésnek nem lehet."
moiszikf
@senkifia68: Egy a lényeg,a hazai politikai és gazdasági szálakat NEM A HAZAI POLITIKUSOK mozgatják,hanem a nemzetközi lobbi érdekek. Az elmúlt 22 év prominensei csak bábok,kivéve a Jobbikot,félnek is tőlük rendesen. Ráadásul "új fiúk",ezért nehezen sározhatók. (Később ez majd változik,aki sokáig ugrál a politika porondján,az előbb-utóbb fog kapni a pofájára. Ennek máris vannak jelei.)
Hogy lesz-e Mo.-on jelentősebb politikai,gazdasági irányváltás - elindulunk-e "felfelé" - egyedül azon múlik,hogy a Jobbik meg tud-e erősödni,ill. ezzel párhuzamosan meg tud-e maradni annak,ami.
gibgab
@adrenalink: Tudod, miért van annyi idős ember Fleto körül? Mert nekik már nincs mit veszteni. A fiatalabbaknak meg van. Félnek. Egyébként sokkal több a szimpatizánsa, és fiatalok is vannak közöttük. Szerintem tart is ettől a fidesz. Ezért is műveli Fletóval azt, amit művel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.