Múlt héten Pintér Sándor kocsija rokkant-helyen parkolt, Balsai István fideszes alkotmánybíró pedig a forgalommal szemben hajtott luxusautójával. Egy olvasónk jelezte, hogy korábban a benyalós Schmitt-interjúról elhíresült Obersovszky Péternek is gondja akadt a parkolással. Bár Esztergom fideszes városvezetése milliárdokat dobott ki mélygarázs-építésre, a jobboldali tévészemélyiség mégis a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt 2010-ben.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Egymástól plagizálják a tilosban parkolást Ámbár, ha jobban belegondolok jogosan állt ott mind, igencsak szellemi alultápláltak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Bástya Elvtárs: neked nem. De egy mozgássérültnek???
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: @Bástya Elvtárs: U.i.: ne is tudd meg, vazze!!!
Crazy Globe
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen.
kkalman
Valaki elmagyarázhatná már ezeknek, hogy a mozgáskorlátozott az nem agy korlátozott, és a kerekes székkel jelölt parkoló nem nekik agy korlátozottaknak van fenntartva.
Az is igaz, hogy Obersovszky nyelve már eléggé mozgássérült lehet a sok nyalástól.
Obersovszky apja is újságíró volt, akit a Kádár rendszerben eltiltottak az újságírástól, mert bírálni merte a rendszert. Majd mikor a sajtó közelébe engedték csak a Sportfogadásba írhatott.
Mindenki maga döntse el, hogy az alma milyen messze esett a fájától.
KöBüKi
Mióta ezek a köcsögök kerültek az m1-re már nem is nézem a reggeli müsort.!Pedig nagy sikere volt a "Napkelte" c. müsornak.De ki kellett csinálni őket,és jöttek ezek a semmire való latrok és luvnyák.!Most már a Jegyes-Tóth Kriszta is a lapáton!!!
kedwes
Lelőni, felnégyelni, teljes vagyonelkobzás mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.