Idén 8 ezer lakást vásárol meg az Nemzeti Eszközkezelő (NET) Zrt. - mondta a NET működésével kapcsolatos törvényjavaslat módosításának ismertetésekor Nátrán Roland, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának hétfői ülésén....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qwertt
És mindezt az adófizetők forintjaiból! Pazar, nagy ötlet!
zsolti
én is kérek támogatást, az előbb véletlenül a drágábbik tejfölt vettem meg. meg vagyok károsítva, megtévesztett a sok árcímke. követelek egy ingyen tejfölt!
csak egy dolgozó
Basszák meg a devizahitelesek.Arra fogadtak,hogy marad az árfolyam és nyereségük lesz a forinthitelhez képest.Nem jött be,akkor majd a többiek kicsengetik?Sokszor hivatkoznak a Nyuszómuszós reklámra,mint főgonoszra,viagrás/pöcsnövesztős emailt is kap mindenki,mégse utalja egy bizonytalan thaiföldi bankszámlára a 100$
Bocsi,de az államnak NEM feladata mások felelőtlenségének a megtérítése.
darwin
Egy lakást 5 millióért vesz meg az állam.Hol van manapság ennyiért lakás,vagy ház ?Max olyan kis faluban,amit elmosott anno az árvíz, oda nem is adtak kölcsönt.Ráadásul az államgazda ha úgy érzi,hogy túl nagy a tulajdonosnak az élettere,kisebbe költöztetheti. Akkor ki jár jól?Ennyiért én is vennék egy lakást vagy egy 110 m2 -es összkomfortost mint a szomszédomé,kb 25 milliós értékű.Munkanélküli lett és kb 2 milliós,kölcsönére most 130 ezret kellene fizetnie.Egy éve nem fizeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.