Egy május végi konferenciára olyan jegyeket árul a szervező Századvég Alapítvány, amelyekkel be lehet jutni egy exkluzív vacsorára, ahol Orbán Viktor köszöntőt mond. A legolcsóbb, cégeknek ajánlott jegy kétmillió forint, de ha valaki nem akar egyedül ücsörögni Orbán asztalánál, akkor legalább hárommilliót kell fizetnie - írja a hvg.hu.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Na fideSS fanok akkor pengessétek a lóvét és bégessetek a dakota asztalánál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Egy kis család meg szerény körülmények között kihúz egy egész évet.
silber13
@Fater59: valami olyasfélére gondolsz, mint némely vadászkastélyok falán látható trófeák sokasága? Ámbár, érdekes látvány lenne...Elképzelhető, hogy tülekednének némely látogatók! Kiváltképp akkor, ha kiderülne ,ezen nemes vadakat hol lőtték. A "Parlamenti erdőkben", avagy más helyeken.
Fater59
@silber13: ...micsoda , kiváló kiállítás lenne, a "Parlamenti erdőkben " kilőtt állományból .
Középen az ezüst disznó fej , mellette az országos fővadász (Semmilyen et.) szájában egy makkal , és így tovább a többiek .
Hidd el hónapokra előre nem lehetne belépőt kapni. Külföldi csoportos látogatásokat szerveznének, és máris érezhetően csökkenne a hiány. Nem kéne kuncsorogni hitelért !
( ...és akkor felébredtem ,és bele lógott a kezem az éjjelibe !!:)))
dr. prédikátor
Olvasom a hsz.eket, érdekes módon nem találom köztük a fütyesz fanok és fannék hozzászólásait.Vajon miért??? netán már a vezérnél nyalnak???
bosszants
Tényleg, hol van ilyenkor a senki fia?
A furfang és hasonszőrű bértollnokok serege?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.