A súlyos gazdasági válság ellenére sikerült elérni, hogy nyolcvanezerrel többen dolgoznak, valamint több százezerrel kevesebben élnek segélyből, mint két éve – reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Gúr Nándor szocialista alelnöknek a kormány foglalkoztatás terén elért eredményeit kritizáló szombati sajtótájékoztatójára.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@profon: Nem érti! Hogy érthetné, hisz a Negro világít a szájában! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
A kiflicsücskének , az utca sarkon kívánok elmélyedést . a Fidesz tagkönyvvel rendelkezőknek 20% kedvezménnyel !!
coyote3
Én meg agyat ajánlanék ennek a végtelenül primitív szőkének. Már az is nagy előrelépés lenne neki, ha egy hangyáét kapná meg. Ha mondjuk ez az észlény némber azt is elmondaná, hogy a közmunka mióta hozzáadott értéket , mennyi a rendszerből kiesett munkanélküli, hány főnek szünt meg a 3 hónapos ellátása (miután a statisztika miatt alaposan lecsökkentették az ellátási időt) Első lépésben ennyi válasz is elég lenne a mellébeszélés helyett. Ja hogy ennek a Szíjjártó utánzatnak ez már meghaladná a szellemi képességeit? Ez aztán végtelenül szomorú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.