Egy arab lap cikke szerint nem mert a rendőrökhöz fordulni az az arab sakkvezető, akit szombatra virradóra vertek meg az idegenrendészet munkatársai Szegeden. A férfinak, akit Lékó Péter vitt be a kórházba, öt bordája is eltört. A sakkvezető szerint az idegenrendészek először autóval felöklelték, majd addig verték, amíg nem kapott levegőt, miután pedig kiderült, hogy legálisan tartózkodik az országban, elengedték.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
FideSS es rendőrök (angolul még nem tudnak de verekedni már igen) békés arab sakkozókat vernek pedig nem is akarták felgyújtani a tv- székházat. Ajánlom figyelmébe kerényi atyának, hátha ebből is lehet egy kis csendéletet festeni az alaptörvénybe aprópénzért.
másvirág
@Csizmás Kond: Egy műszó ! "Vakvezető" közelkeleti megfelelője .:-)
Csizmás Kond
@másvirág: Szerintem agy magyarul nem tudó firkász vebfordítós műve. A sakkmestert nem jól fordította a gépe és mivel nem ismeri a sakkot leírta amit a gép kiadott, sietve hogy előre közölhessen.
Igénytelen fércmunka.
másvirág
@Csizmás Kond: Az ifjú sakkozónak haja szála sem görbűlt meg .
Elkerülte az autó,és ökölcsapás nem érte atrocitás .Vajon miért ?
profon
Hééééééééé ! Az hol marad,hogy a rendőrök zsidók voltak ? :)
Csizmás Kond
@profon: Az már biztos, hogy idegen rendészek voltak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.