Az MSZP is szerezhet kétharmados többséget 2014-ben, olyan aránytalanná válik a választási rendszer – ezt mondta Molnár Zsolt a Népszavának. Az MSZP budapesti elnöke szerint a szavazatok akár 30-35 százalékának megszerzése is elég lehet az elsöprő győzelemhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Mi van baszkikáim! Álmodik a nyomor? Volt már közel kétharmadotok 1994-ben. Mit is csináltatok azokban az években?
A Fidesz mai kétharmada sem azért van, mert ennyien szeretik őket. Ennyien szavaztak ellenetek. Ezt nem elfelejteni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@adrenalink: Vagyis idióta lehet csak ne kétharmaddal...:)...ezt még nem hallottam...:))
adrenalink
@Csizmás Kond: Nem ismered Flegma Idióták Dilis Eszement Szövetségét?
Csizmás Kond
@adrenalink: Nem, de ha ismerném sem szavaznék rájuk.
Az én elméletem szerint akire szavazok az ne legyen idiótább nálam :)
reedbánya
Orbánnak abban igaza volt,amikor azt mondta senkinek nem lesz többet 2/3-ada.Sajna ha most lenne vasárnap választás még mindig a fidesz nyerne nagy fölénnyel,ugyanis a rajongó tábor még mindig mozgósítható,csupán azt kell nekik mondani,hogy a jelenlegi adók és árak mind a Gyurcsány és a Bajnai miatt vannak!És ezt minden gondolkodás nélkül elhiszik!
silber13
@reedbánya: Lehet, hogy 2010 végén még elhitték, de mostanság erősen kétlem, hogy sziklaszilárd lenne ebbéli hitük. Vagy ha mégis, akkor a grazi diliháznak óriási bővítésre lesz szüksége!
Mellesleg:
Egyre lejjebb csúszik a Vitya & Band valamikor jobb napokat látott :" eemúútnyócév " c. nótája. A hazai szaglapok legprominensebb vezetője, a " CSÚTSZKAJA AND VENGERSZKAJA PÉSZNYA " nevű sajtóorgazmus is lejjebb rakta a listáján, a kritikusok egyöntetű véleménye alapján. Indok: " A szöveg divatjamúlt, a hangszerelés pedig óriási dilettantizmust bizonyít, az együttes erőlködése már-már szánalmas, hangszeres tudásuk a nullával egyenlő."
coyote3
Akár... ...ha nem követtetek volna el a kormányzásotok alatt olyan baklövéseket. Bár vekkernek és rablóbandájának is elfelejtették a népek az előző ciklusbeli ámokfutását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.