" Az Ángyán -jelentés valótlanságokat tartalmaz" - közölte a Népszava érdeklődésére Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter tegnapi tájékoztatóján. A szaktárca vezetője továbbra is ragaszkodott ahhoz a hivatalos állásponthoz, hogy az állami földek haszonbérlet-pályázatain a helyben lakó, családi gazdák nyerték el a bérleti jogokat.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Gratulálok! Az agrártársaságok az annak idején TSZ szervezés folytán elvett, majd a rendszerváltás után visszaadott parcellákat veszik bérbe, és művelik. Azok a szerencsétlenek, akik akkor elvesztették és majd visszakapták a földet - már nem képesek megművelni. Sem erővel, sem eszközzel nem rendelkeznek! Már ezt is sajnálják, ezt a néhány ezer forintot amit kapnak? Kinek szánják ezeket a földeket? Vérlázító! A TSZ szervezés laza sátoros körmenet volt ehhez a mocsárhoz képest!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.