A Bonafarm Zrt. tulajdonába kerülhet a Sága Foods Zrt. - értesült a Világgazdaság. A Csányi Sándor tulajdonában lévő élelmiszeripari csoporthoz tartozik a Pick és a Sole-Mizo is, az újabb bevásárlással hozzájuk kerülne a hazai pulykafeldolgozás egyik főszereplője.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Csányi Sándor ma Magyarországon az egyik legelismertebb bankszakember! Épp ezért egészen biztos vagyok abban, hogy Ő a bankszférán belül nagyon sokat tudna tenni a banki indexálási trükk visszamenőlegesen is megtörténő helyreállítása érdekében! Ezzel ma Magyarországon kb. 300 ezer családot, - ami kb. 1 millió embert jelent! - tudna megmenteni a bankok által megduplázott havi törlesztőrészletek fizethetetlenségének következményeitől! A magyarországi banki indexálási trükk - lényege, hogy nincs mögötte deviza, azok forinthitelek voltak! - miatt senki, de senki nem veszítheti el házát, lakását, de a bankok a mai napig még semmit nem tettek ennek visszamenőlegesen is megtörténő végrehajtásáért! Hátha egy elismert és köztiszteletben álló bankvezető - mint maga Csányi Sándor és sok más kollégája! - hatékony intézkedést tudna javasolni a Magyar Bankszövetségen s annak elnökén, az ugyancsak elismert Patai Mihály úron keresztül a magyarországi tagbankoknak!!
nemecsek
@1951: ha nem fordítana annyi időt a saját tőkéjének megduplázására!!
szaboria1
@1951: Csányi mint OTP vezér valahogy nem igazán találta még ki, hogy az OTP hiteleseknek könnyebb legyen.
Cat Buster
Én azt hallottam a krimóban, hogy az otp egy multi!
Ezek után nem kell csodálkozni azon, hogy ők a fő rablók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.