Ravasz László bíró felmentésénél sem az Országos Bírósági Hivatal elnökének, sem Áder János köztársasági elnöknek nem volt mérlegelési joga - közölte a bírósági hivatal vasárnap. A Csongrád megyei bíró tavaly súlyos kritikával illette a bírói szervezetet, ezért a bíróság fegyelmi eljárást indított ellene, és felmentését kezdeményezte. A bírói hivatal szolgálati titkokra hivatkozva nem árul el részleteket a felmentés indokairól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Az MSZP kormány alatt számos rendőrségi vizsgálat volt kormánypárti, különböző magas beosztású tisztségviselő ellen, melyektől hangos is volt annak idején az összes média.
Vannak ügyek, amikben azóta már jogerős ítéletek születtek.
Manapság minden korrupciós ügynek csak a cáfolatát hallhatod illetve az agyonhallgatását.
Ennyire becsületesek lennének fütyeszék, miközben a világsajtó is a magyar korrupció előretöréséről beszél az utóbbi hónapokban?
A dajkamesék ideje rég lejárt, még a gondolkodni képes fanoknál is.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Szerintem ismét nem értesz...
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Még szép, hogy kormányzati szintről volt irányítva a 2006-os rendőri intézkedés, hiszen a belügyminiszter a kormány tagja nemde és a rendőrség főparancsnoka, ha nem tévedek.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Én a mindenkori rendszerről beszélek.
Minden időben, hatalomban és helyzetben alárendelt az a kormány akinek a hatalma alatt lévő szerveket más irányít, legyen az rendőrség, bíróság, bank vagy akármi.
marlin2
Ezekszerint az Áder "párttárs" egy falhozvert lóf_sz?? (vélemény nélkül)
Vagy mi??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.