Orbán Viktor kormányfő irigykedett egy kicsit az osztrákokra, mert ott kicsi a munkanélküliség, és a közös múltat emlegette, mert évszázadokig egy csapatban játszottunk a sógorokkal. Az elmúlt két évben azért sok tízmilliárd forintot húzott ki az osztrák bankok zsebéből a kormány. Orbán ezért azt mondta, hogy a tervezettnél korábban kivezethetik az általa is brutálisnak nevezett bankadót.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemecsek
Egyszerűen nem értem mi ez a seggnyalás!!Haynaura gondolva
nem a legjobb emlékeim támadnak! Vagy monarchiát visszaállítva
Magyarország királya akar lenni Viktorunk! De csak kalapos!
lassan mindenkitől tanulhatnánk, mert előttünk van a balkán is!
nyanya001
Egyet elfelejtett ez a szerencsétlen, hogy Ausztria
a kormányváltás előtt is kapitalista ország volt,
akkor is 50 vagy
évvel előttünk jártak !
Aztán jó lenne elsősorban ez a kormány, ha tisztességet tanulna sz osztrákoktól !
Don Marcus Hibiscus
A munkanélküliségre pont ma találtam egy jó kis példát.Tegnap bementünk a családsegítő szolgálathoz,mert kellett volna egy-két tanács...mindegy.Ahogy ott várakoztunk megláttam egy plakátot,amin az volt,hogy full ingyen bolti eladó képzés,6 hónapig tart,jövedelmet nem ad,de nem is kell fizetni érte.És ha jó vagy,akkor ajánlanak neked munkát is.Csak az is oda volt írva,hogy Júniusban kezdődik a dolog. Na mondom ma reggel felhívom(tegnap már késő volt hozzá),megérdeklődöm mi a szitu ezzel a dologgal.Igaz a 10 km-re lévő városban van a gyakorlat,de bringával max 1 óra az út "hátulról" és akkor nem kell karácsonyfát csinálni a bringámból a fő út miatt,megmaradhat a maga kis egyszerű szépségében.Na szóval felhívtam: egyszeri 5000 forintos jegyzetköltség,2-6000 Ft alkalmassági vizsgálat,meg a heti egy alkalom elmélet Pestre bejárás útiköltsége amit fizetni kell. És láss csodát: még volt hely! Azt mondták még ma postára adják a részletes leírását a dolognak,meg mindent.Na most akik ott sírnak a családsegítőbe egész nap,hogy segély kell nekik,meg anyámtyúkja,azok gondolom le se szarták.Vagy ha tényleg annyira nincs,akkor kérjen segélyt arra,hogy pl ennek a tanfolyamnak a díjaiba,vagy abba az utazásba segítsenek már be nekik nem? Én momentán már nem reménykedtem,csak felhívtam,hogy megnyugodjon a lelkem és ne érezzem azt,hogy nem próbáltam meg,erre tessék. Kérdeztem anyámat,hogy az emberek akkor ennyire nem akarnak dolgozni? És azt mondta rá,hogy :ennyire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.