Kilométerenként mintegy százmillió forintért számolhatja fel a kátyúkat Pápa és Szilsárkány között a Közgép konzorciuma - írja a Népszabadság. A Magyar Nemzet szerint a kormány megtárgyalta az egészségügy közel 100 milliárd forint összegű többletigényét 2013-ra.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@taglo: ne viccólj mán! Budai úr ippeg most derített fel egy orbitális gazságot a termőföldek külföldieknek történő sumák kiárusításáról. Természetesen z előző kormánya sáros, az a Meggyesigyurcsánybajnai banda! Kiderült, hogy ezt a számtalan ún.: " zsebszerződést " a fent nevezettek kötötték, ausztrál kenguru oligarchiákkal hiteles, éppen arra járó tanúk által bizonyítottan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
...én is közel akarok lenni a konchoz, én is akarok milliókat, én is, én is, én is? Nagyon-nagyon hosszú a nyelvem!
Dr.luigilongo60
@Disznópofa: Növeszd még egy kicsit!:-)))
Dr.luigilongo60
Ja kérem, Fletóék idejében drága volt autópályát építeni 2-3 milliárdért kilométerenként, most nem drága kátyúzni mellékutakat 100 misiért kilométerenként?

Már csak az a kérdés , a kettő közül melyik szolgálja jobban egy ország fejlődését?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.