Wass Albert utca lesz a korábbi Marx utcából, ha a közgyűlés elfogadja az összesen hét utca nevét megváltoztató előterjesztést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Most ez a legfontosabb a városban , gyermekétkeztetésre , kulturára , bölcsödei helyekre nincs pénz , de erre a baromságra jut .
Most hirdették meg , hogy kellene még nagyon sok milliárd a városnak , érdekes módon senki nem jelentkezett hogy segit . A bankok némák , amit nem csodálok .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Pécs lett a Fidesz kisérleti városa : Ott mérik le meddg lehet elmenni az újitásokkal, és hol a törvénykezési tűréshatár . :-(
adrenalink
@másvirág: A tűréshatárokat már Esztergomnál is feszegették...
QQCSI
bama.hu/baranya/kozelet/het-pecsi-utca-is-uj-nevet-kaphat-a-kozgyulestol-447601

Nos, úgy tűnik, a pécsi lakosság nem túlzottan támogatja az alpolgármester ötletét...
Elképzelem az utca emberének véleményét, akik nem öncenzúrázzák a mondandójukat. :)
Feraj49
Tudjátok mi Pécs egyik szlogenje? Íme :"Pécs az élhető város"! Csak az a kérdés kiknek ?
FIDESZ mondta-" nem lesz ingatanadó" Válaszul a pécsi Önkormányzat megszavazta és már fizetni is kell. A "súlyadó" bevételei-amely 100-ban az Önkormányzaté-az országban a legmagasabb.Nincs "TüKE" parkolás mint amit Páva Úr ígért.Ugyanúgy van minden csak+ bevételekkel tarkítva.Bayer építkezési vállalkozónak több mint 300 millió tartozás elengedve. Tényleg élhető város,van akiknek !!!
kkalman
Nagyon jól megy szülővárosomnak. Nincs munkanélküliség, lecserélték a tömegközlekedés lepusztult járműveit környezetbarát, alternatív üzemanyagot fogyasztó járművekre, új iskolákat nyitottak, eltörölték az ingatlanadót, és minden más nem régen bevezetett adófajtát, és a város bankszámláján kazlakban áll a pénz, és az utcák is tükörsimák a nemrég elterített aszfaltszőnyegtől.
Hogy nem szakad le az a vastag bőr a pofájukról, a pofájukkal együtt, amiért nem találnak maguknak más, fontosabb megoldandó problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.