A közelmúltban azt hangoztatta a Fidesz, hogy francia mintára vezetnék be a választásokat megelőző regisztráció intézményét a Fidesz. Viszont a kiszivárgott információk szerint egészen másra készülnek, amíg a francia rendszer a választáson való részvételt folyamatos akadálymentesítéssel igyekszik ösztönözni, addig a Fidesz éppen a kiszámíthatatlan szavazók távoltartására törekszik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
No hát ez jó. Ugyanis a francia minta azt jelenti, hogy automatikusan felkerülnek a választó polgárok a reg. listára. Nem kell 1 nap szabadságot kivenni, hamuba sült pogácsás batyuval a hátán sorban állnia a hivatalban. Mivel a FIDESZ pont azt akarja, hogy elmenjen az átlagember kedve, ő máshogy gondolja... A privilegizáltak meg egyszer legalább valamit tehetnek is. Mert muszáj.
Hellcat
Ha mégsem úgy alakul a dolga ahogy szeretné a végén fogja magát és alkotmányba írj a hatalmon maradását...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.