Giró-Szász András kormányszóvivő közlése szerint további tárgyalásokon dől el, hogy a közszféra mely szegmenseire és milyen módon lesz érvényes a 62 éves nyugdíjkorhatár feletti munkavállalás lehetőségének megszüntetése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Kezdődik! Mely szegmensekre, és hogyan...A jó zsíros tanácsadói állásokra, amiből min. tíz ápolónő fizetése is kitelne...no azt azért mégsem. Miről szól ez egyáltalán?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@esdi: Meg természetesen rájuk sem vonatkozna. Pedig szellemileg jóval 62 éves kor előtt leépülnek...
esdi
@adrenalink: Mindazonáltal a munkanélküliség levezetésének klasszikus módja a nyugdíjba vonulás lehetőségének megnyitása! No persze ésszerű keretek között. Mondjuk a 38 év szolgálati jogviszonyt vissza kéne nagyon gyorsan állítani! /Nem a C ről szólna!/
kukac50
Parlamentbe,és tanácsadók polgármestereknek sem kellene 62 év felett dolgozni.Adják át a helyüket a fiataloknak,és a rokkantaknak.
adrenalink
@esdi: Az nem jó, mert m.nélküli segélyt csak 3 hónapig kell fizetni, nyögdíjat meg tartósan, a kassza meg üres...:(
Pír Rosszka
Nem szabadna megengedni hogy valaki a nyugdíj után dolgozzon, meg a külföldiek magyarországi munkavállalását is erősen korlátozni kellene.
lópicigáspár
Ez valahogy kísértetiesen hasonlít a fegyveres szervek nyugdíjazására. Akinek megvolt a 25 éve, ha akart ha nem elküldték nyugdíjba, aztán meg elvették azt, még a státuszt is és lett járulékos...! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.