Július 1-jétől hatályba lép a tavaly decemberben megszavazott új Munka Törvénykönyve, amely alapvető szemléleti változást hoz a munka világában. Még kérdéses, hogy a szereplők miként reagálnak erre....

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
1x otthon maszek voltam hát mit mondjak nagyon jól ment . de! ! napi 100 000 ft bevétel- és 20 000 az enyém. igaz hajnal 2- este 8 ig. tudom jó az a napi huszas. de az a többi! az a kurva sok! amit ők kaptak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csolovek
Íme a fidesz csicska törvénye.Már az is elég lesz ha nem jól nézel a főnökre.Vagy ha nő létére nemet mond a főnök közeledésére.Hogy akar ebből "ocsmány viki "felemelkedő gazdaságot?Mire választások lesznek már szavazni sem tudunk elmenni mert a 2/3 mindent megtud változtatni.Most az is szembesül az igazsággal akik rájuk szavaztak.(Remélem mindegyik magába szál tegezi magát a tükörben)Jelen voltam mikor a strómanok a Túrkevei cigányok voksát úgymond "kilóra " vették meg.A szegény ördögök úgy örültek 2000 ft-nak /fő hogy madarat lehetett volna velük fogatni.
wadnarancs
Azért a kormány dolgozik azon ,hogy a fiatalok semmiképp ne maradjanak itt;)
qxy
1x otthon maszek voltam hát mit mondjak nagyon jól ment . de! ! napi 100 000 ft bevétel- és 20 000 az enyém. igaz hajnal 2- este 8 ig. tudom jó az a napi huszas. de az a többi! az a kurva sok! amit ők kaptak!
marlin2
...

"Magyarország dús ország volt,
Van termése, kincse, vadja,
De amit a bús nép szerzett,
Víg uraság zsebre rakja.

Csak a gazdag, csak a zsarnok
Élt föl minden földi jókat.
Megláncolták, butitották
A dolgozó milliókat."

...
Darthon1
plagiztam!
Két főnök beszélget. Te fizetsz te a melósaidnak?
Nem.
Én sem.
És bejárnak dolgozni?
Igen.
Nálam is.
Te! Nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
orogordog
Aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni és élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.