Még vizsgálja a hídpénz bevezetésének lehetőségét a budapesti városvezetés. Még meg kell vizsgálni a hídpénzzel kapcsolatos felvetés részleteit - közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: milyen panel??? :)) És milyen proli?? :)) Egyébként az ember azt a helyet becsülje, és tegyen meg érte mindent, ahol lakik éppen, és éli az életét. Evvel vajon mi a gondod???
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: Csak az, hogy éppen azokat próbálod leszólni, ahonnan Te magad jöttél. Szánalmas, ostoba fajankó vagy.
kkalman
Nekem biztos. 5-10 évenként van dolgom Pesten, akkor is azon az oldalon, ahonnan érkezek, azaz a budai oldalon. Hídra nem kell felmenjek, hogy átkeljek a Dunán, de azt is megoldom, ha a pesti oldalra kell mennem. Földváron átmegyek a másik oldalra, és onnan megyek Pestre.
Ettől függetlenül aljas dolognak tartok minden újabb sarcot, amit kivetnek bármilyen címen. Sem a dugódíjért, sem a hídpénzért nem kínálnak cserébe semmit. Se normális úthálózatot Budapesten, sem normális tömegközlekedést.Ezek a pénzek is nagy valószínűséggel a BKV, BKK vezetőinek a zsebében landolnának, meg néhány csókoséban.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: sajnálom, hogy az értő olvasás nem erősséged. Részemről a vita lezárva. :))
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: Mellébeszélsz! Másnak is értő olvasási problémája van? Nálad az értő magatartási forma hiányzik. Buta paraszt voltál, az is maradtál "budapestiként" is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.