A bankok összefogtak, és számolják, hogy mit kellene mentesíteni, vagy hol kellene könnyítést adni bizonyos tranzakcióknak, hogy ne üldözze külföldre őket a sárgacsekk-adó. A kormányzaton belül is két irányvonal van, Varga Mihály IMF-tárgyalásokért felelős miniszter az engedmények híve, míg Naszvadi György költségvetési államtitkár a bevételek maximalizálásában érdekelt. Lehet felső korlát bizonyos pénzmozgatásokra, ha lesz ilyen, tranzakciónként legfeljebb 30 ezer forint vagy annál kisebb lehet az adó.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Egy fizetésből amiből már levonták az adót,többszörösen adózunk.
Amit megkapunk az mehet a számlákra azon is rajta van az áfa meg ilyen olyan nevű,mint a villanynál a rendszerhasználati díj,igaz egy két éve még csak pár száz forint volt ma már majdnem akkora összeget tartalmaz a csekken,mint a fogyasztott áram.
Meg vesszűk a villanyvezetéket is az árammal együtt?
marlin2
@darwin: Jó, jó, de akkor mi legyen helyette??
Orbán király, jó király, aki gondoskodik a seggnyalóiról, - tehát a "bevételeknek" meg kell(!) leni, mert ez a zembere kakarata!!
darwin
@marlin2: Lásd mint fenn! Ha csak egy adó lenne,mi kifizetnénk,az állambácsi meg úgy ossza magának ,ahogy bírja.Ne külön-külön mindenre és egymásra.Mi is jobban tudnánk kontrollálni a dolgot és ellenőrizni,hogy kinek mennyit kell befizetni.Nem kellene agyon adminisztrálni az adókat,járulékokat,önkormányzati ,forgalmi,regisztrációs ,súly,kommunális,miegyebek.
Tudom,hogy ilyen soha nem lesz,de mennyivel ésszerűbb és átláthatóbb lenne a büdzsé.
marlin2
@darwin: Ha csak egy adót fizetnél azonnal látnád, hogy - saját céljaira, és szerviensei számára - a fizetésed több mint 80%-át visszaveszi jó királyunk Orbán adóban és megpróbálnád "kedves királyunkat" elkergetni!!
Na, ez az amit a Fidesz-Kdnp (más se) nem fog neked "megadni"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.