Csökkenti bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

A Mol egy hete bruttó 5 és 6 forinttal mérsékelte a benzin és a gázolaj árát. A héten a 95-ös benzin átlagára 407 forintra, a gázolajé 408 forintra csökken.

A benzin ára az idén április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj január közepén volt a legdrágább, akkor egy liter átlagosan 449 forint volt. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nincs kereslet rá, lassan be látják az autósok nem fejhetőek tovább.
Aki teheti nem használja,aki nem bírja fenntartani az eladta az autóját.
Ilyen terhekkel amit, fizetni kell az autósoknak még mindig csökkenni fog az üzemanyag fogyasztás. Nincs az emelések és az adók hatása kiszámolva ez az eredmény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@KöBüKi: Igazad van, ez tényleg változó lehet, bár mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér, és a cigit bizony le lehetne tenni, ahogy a piát is. Nekem havi szinten egy százas is elmegy benzinre, de nem ezt kellene alapul vennie senkinek.
Január
Biztos rájöttek, hogy kis pénz is jó pénz, és csökkentették az üzemanyagok adótartalmát, mivel drasztikusan csökkent a forgalom.
Aztán, ha nyár van akkor az autósok többet is használják a kocsit, ha olcsóbb az üzemanyag. Kirándulás, üdülés szintén autó/üzemanyag használattal jár.A magas üzemanyag árak még a belföldi turizmusnak is árthatnak.
dodo571031
@entero: Te gondolom még sz.rni is kocsival jársz.
kukac50
Minden emelés előtt,és minden adó kivetés előtt érdemes lenne számolgatni.
Megéri vagy még annyi sem jön be mint eddig.
Csipsz adó nem hozta a várva várt összeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.