Matolcsy György szerint a válság Európában még évtizedekig eltarthat, de Magyarország jövőre már kimászhat belőle. A nemzetgazdasági miniszter a költségvetés parlamenti vitájában azt mondta: a jövő évi költségvetés beruházási fordulatra épít, és ahhoz megfelelő forrásokat is biztosít. Matolcsy szerint a büdzsé segíti a vállalkozásokat új munkahelyek létrehozásában, és abban, hogy megőrizzék a jelenlegi 3,8 tized millió álláshelyet. Az Állami Számvevőszék elnöke szerint a tervezett adóbevétel egyharmada nem biztos, hogy befolyik. Domokos László azt mondta: a büdzsé kockázatos, de elképzelhető, hogy tartható a hiánycél.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Na már csak a munkahelyek megőrzése a cél? Hol a hangzatos + 1 millió??? A grizzly játszana a golyóiddal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
EMBEREEEK!!! SZENZÁCIJÓÓÓÓ! Most értesültünk sok sajtóorgazmusből, hogy Matócsit annó mán a BEATLES / gyengébbek kedvéért bitlisz / is megénekelte a " FOOL ON THE HILL " c. számában! Na??? Tudtátok, miféle híres emberünk van???
Rézangyal
Mindnyájan nagggyon izék vagytok! Mé' báncccsátok a kuszaszemű kuszaeszűt?
Ez az ember egy próféta! Hallgassátok mennyei szózatjait! És reméljétek, hogy az Úr minél előbb magához szólítja, hogy ő is hallgathassa megunhtatlan bölcsességeit...:PPP
QQCSI
@Rézangyal: Ki báncccsa? Nídda, még szerenádot is kap!
Feraj49
@alfás: Igen kölcsöntudjuk adni Európának Matolcsy-t.
bubu1
Ezt is a 10 $-os mesekönyvében olvasta v. csak simán megint vizionált

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.