Belehajtott az államfő szolgálati gépkocsijába egy szabálytalanul közlekedő autós csütörtök reggel a fővárosban; a balesetben sem Áder János, sem a vétkes gépkocsivezető nem sérült meg - közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK).

A különösen védett személyt szállító autókonvoj a XII. kerületi Istenhegyi úton haladt a Déli pályaudvar irányába, amikor a Németvölgyi út felől érkező Ford típusú személyautó vezetője, figyelmen kívül hagyva a közlekedési táblát, nem adta meg az elsőbbséget, és kocsijával nekiütközött az elnöki gépjárműnek - olvasható a közleményben.

Áder Jánost a testőrei átültették egy másik autóba, és az elnök folytatta útját napi programjának megfelelően - tudatta a Terrorelhárítási Központ.

Az államfő nem sérült meg a balesetben, a szolgálati gépkocsiban anyagi kár keletkezett. A vétkes sofőr a helyszínen elismerte felelősségét, vele szemben az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság folytatja le.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Egy nagy autó kisodródott és felborúlt az egyik falu végébe. Félóra mulva ki ér a rendőr, mentő. Ott áll egy paraszt bácsika egy domb tetején az ásóra támaszkodva.Az autóban nincs senki! Kérdik a bácsit. Nem látta bátyám az utasokat ? főleg egy alacsony cigány képűt aki úgy beszél mintha indián volna? mire az öreg - dehogy nem. és hól vannak bátyám? Itt ni! mutat a dombra. elástam őket! - miért? meg halltak? - Hát az az indián kis ember mondogatta hogy élek! élek! . De én ezeknek má nem hiszök.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kockapac: Mit jelent az hogy egy szőke nő 1 cm3 - es anya? :-)))))))
entero
@orogordog: "A Németvölgyi út felől érkező Ford típusú személyautó vezetője, figyelmen kívül hagyva a közlekedési táblát, nem adta meg az elsőbbséget, és kocsijával nekiütközött az elnöki gépjárműnek" Ne haragudj, de most erről van szó, nem másról.
orogordog
@entero: Az érkező jármű sebessége nem tette lehetővé az elsőbbség megadását, hangsúlyozom újra a buszsávot használták.. Én is koccantam ilyennel egyirányú úton velem szembe fordult mégis Én voltam a hibás, csak nem szartam be és nem ismertem el.
kkalman
Olyan nagy csattanás nem lehetett, ha, Istennek hála, senki sem sérült meg.
utállak
legalább egy kamionnal csókolózott volna robbant volna cafatokra hogy úgy kelljen kiskanállal összeszedni azta rothadékot! a sírjára naponta szarnék egy szép adagot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.