A magyar lakosság negyede, mintegy 2,5 millió ember él olyan háztartásban, amely azért maradt el egy éven belül valamilyen rezsi-, lakbér- vagy hiteltörlesztőrészlet-fizetéssel, mert nem volt rá pénz - áll a Habitat for Humanity Magyarország Alapítvány 2011-re vonatkozó, szerdán ismertetett jelentésében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@entero: "...egy éven belül valamilyen rezsi-, lakbér- vagy hiteltörlesztőrészlet-fizetéssel,..."

Értő olvasás!

rezsi-, lakbér- vagy (!)hitel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@kukac50: Csak egy egyszerű perverz,aki arra élvezkedik,hogy kit tud kiakasztani a normálistól eltérő véleményével.Nem kell vele foglalkozni és akkor eltűnik.Két hét múlva meg újra itt játssza az eszét,más név alatt.
entero
@darwin: Összekeversz valakikkel. Az nem az én stílusom. Itt maradok ugyanebben a formában, a két színűség nem kenyerem.
entero
@kukac50: Az eleje nem igaz annak amit leírtál, ahogy a vége sem, de legyél ebben a hitben. Végtére is nem kell elhinni azt hogy a saját tudásomnak köszönhetem azt hogy idáig eljutottam. Az a lényeg hogy én tudom.
entero
@Horizont: Pedig minden valamire való országban a középosztálynak kell erősnek lennie. Szerintem nem baj az ha szeretné hogy újra megerősödhessen.
kisvirag.simon
Ha nem keresel annyit sem,hogy fenntarsd az eddigi életed, lakásod, kedves SZEGEDIEK, ne az öngyilkosságot válazd, gyere a Sárgára házat venni!! Mert muszály.
kukac50
@entero: Szerencsés vagy ennek örülök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.