Orbán Viktor lebuktatta magát, Borsod megyében a Fidesz tette lehetővé a szélsőséges, rasszista pártnak, hogy újra frakciót alapíthasson – ezt Nyakó István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
Ne legyen kétségetek, hogy ha azon múlik orbán hatalmának a megtartása, akkor összeáll a Jobbikal. Sajnos erre Vona is hajlandó lesz, mert azt hiszi, akkor érvényesítheti politikáját. De bármennyire is ismeri orbánt, itt nagyot fog hibázni, mert a hatalom birtokában orbán majd partvonalon kívülre rakja, akit meg lehet azt megvásárolja a Jobbikból. Ez orbán politikája, amit már többször is láthattunk tőle. Ha ez bekövetkezik, akkor a Jobbik támogatottsága meredeken fog zuhanni, és csak a kemény mag fog kitartani mellette. De ez nekünk sajnos újabb 4 év szenvedést fog okozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@senkifia68: Csubika!!
Írnál nekünk néhány dícsérő mondatot arról (a jobboldalról), aki a990-ben elbliccelte a "gengszterváltást", és kényszerpályára állította az országot??
Lehet tagadni, de a "Bokros csomag" már azért kellett(!), mert csődközelbe került az ország, a "megelőző" dilettáns, fennhéjázó, osztogató (bár jószándékú) kormányzás következtében!!
Esetleg megmondhatnád, hogy hová "tűnt el" a több ezer milliárd 1990-1994 között "privatizált" nemzeti vagyon??
silber13
@patrióta01 17:12-re. Nem vonom kétségbe az állításod igazát, Kriszta tényleg nem hülye, elvégre tanított, vagy még most is tanít. Csak a hülyeségeivel nem csak önmagáról, hanem rólunk is kialakít egyfajta külföldi véleményt, hiszen nem a Morvai Krisztina képviselő hozzászólását emlegetik majd, hanem a MAGYAR és ezen belúl a JOBBIK által delegált képviselőét. Ez azért kicsit más...
senkifia68
@marlin2: Az állítólag markánsan jobboldali MDF-ről!!!

A miniszterelnök Antall József, az MDF-et a népi-nemzeti irányzat, a kereszténydemokrácia és a nemzeti liberalizmus három alappillérén nyugvó pártként határozta meg!

"Esetleg megmondhatnád, hogy hová "tűnt el" a több ezer milliárd 1990-1994 között "privatizált" nemzeti vagyon??"

Nem! Nem mondom meg, mert nem tudom! A kérdésed provokatív jellegéből feltételezem neked erre komoly és megdönthetetlen bizonyítékokkal alátámasztott teóriáid vannak.

Véleményem szerint az elszámoltatást 1990-től kellett volna kezdeni. Az országnak egyértelműen kimutatható vagyona, értékei és kötelezettségei voltak. Amennyiben a mezei állampolgár jövedelméből számítható nyugdíjalapját a NAV és Nyugdíjbiztosító 1990-ig visszamenően korrekt módon képes meghatározni, nyilván minden állampolgár rendszerváltáskori anyagi és vagyoni helyzetéről hasonló adatokkal rendelkeznek. Tehát egyértelműsíthetők, hogy 1990-től milyen tevékenységből és milyen mértékben gyarapodott a vagyona.
Magam részéről soha nem szimpatizáltam sem Antallal, sem az MDF-el, sem a jobboldallal! Amúgy pedig a politikai izmusokat a magyar politikai elit rendesen megkavarta. A jobboldali Orbán kormány gazdasági és igazságszolgáltatási törvényei, programjai hihetetlen sok hasonlóságot mutatnak pl. a francia baloldaléval..
Te megtudod határozni, hogy ma mi számít jobboldalinak és mi baloldalinak?
Ha egy baloldali politikus a tömegek érdekei szerint nyilatkozik, akkor hős, ha ugyan ezt teszi egy jobboldali akkor az populista. Ha a munkáltatók érdekeinek megfelelően nyilatkozik egy jobboldali akkor mocskos multikiszolgáló szegény és munkássanyargató barom, ha ugyan ezt a dolgozók a munkavállalók érdekében teszi akkor demagóg ökör.
Ha mindezt baloldalira vetítjük, akkor a multi érdekek mellett kiálló baloldali politikus az ország és az EU értékeit védi, ha a munkavállalók érdekében kardoskodik akkor pedig egy diktatúra ellen küzdő hős!
Az átlag embernek teli a töke a...
vukkocska
kéz a kézben csinálták a közbiztonságot is 2002 és 2010 között. Meg most is. Nem ? Azért nincsenek a legszemetebb intézkedéseknél sem zavargások.
marlin2
@silber13: Ja!! Tanított!!
(Meg még ismételni is lehetett nála!!)
silber13
Különben is! Semmi pánik. Mert, ha a Fityisz megszorul, csak hallgasson a reklámra! Használjanak Guttalaxot.Hiszen " A Guttalax kíméletesen kezeli szorulásos problémájukat! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.