Elemzők szerint átalakításra szorul a jövő évi költségvetés, amelynek szeptemberi zárószavazására komoly módosításokat nyújthat még be a szaktárca. A Napi Gazdaság pénteki számának cikke... A pénzügyi tranzakciós...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A vagyonadón belül az általános ingatlanadó bevezetése jöhet szóba. Politikailag ez sem vállalható, azonban elképzelhető, hogy nem a központi költségvetés szedné be, hanem az önkormányzatok élnének e lehetőséggel. Az ingatlanadó lehetősége már most adott, így lehet, hogy a kormány azzal "próbálkozik" majd, hogy a helyi önkormányzatok támogatásának további csökkentésével kikényszeríti az alkalmazkodást − véli Árokszállási.
A vagyonadó bevezetését az előző kormány szerette volna bevezetni, de akkor ellenzékben lévő Fideszesek leszavazták !
Feraj49
Vannak nagyvárosok ahol az ingatlanadót most is szedik Pl.Pécs.Hogy is van ez?Pedig azt mondta a FIDESZ nem lesz ingatlanadó ! Pedig a polgármester FIDESZ-es,esetleg nem halott róla,hogy nincs ingatlanadó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.