A fideszes képviselők által benyújtott indítvány indoklása szerint a felekezetek többsége nem tudott arról, hogy templomuk állami tulajdonban áll, ezért rendezik most az ingatlanok tulajdoni helyzetét. A Lungo Drom egy VIII. kerületi, korábban óvodaként működő épületet kapott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Nincs az ingyen. Sok szavazót kell ezért majd a misékről a szavazófülkékbe küldeni két év múlva egy szép tavaszi vasárnapon.
SELIG
Nincs az ingyen. Sok szavazót kell ezért majd a misékről a szavazófülkékbe küldeni két év múlva egy szép tavaszi vasárnapon.
turul72
És ez a remek szervezet mióta egyház? Vagy megkapták, hogy ezt is alapig bontsák, s téglánként hordják el? Gondolom a hitgyüli is kap egy pár szép épületet. (Függetlenül attól, hogy a felsorolásban nem szerepelnek)
Kutyafüle
@SELIG: Úgybíza. De akkor abba az óvodába vigyék a Lungó Dromos gyerekeket.
Lungós óvónénikkel.
kkalman
A Lungo Drom, mint egyház? Tessék már mondani, mióta? Azt hittem, hogy szorgos bodzagyűjtők gyülekezete. Bár ahhoz is kell hit, hogy a bodzagyűjtésből meg lehet gazdagodni.
sport50
nem számít,hogy szépen sunyiban beletették az egyháziak közé,ki kell valahogy fizetni őket a szavazatokért,majd lesz gyors egy törvény erre is!!!senki nem mossa le róluk így ,hogy azért kapták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.