A Jobbik felháborítónak tartja, hogy míg Magyarországon egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek az emberek például az új adók bevezetése miatt is, addig az állami hivataloknak új gépkocsikat vásárolnak több százmillió forintért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Kellene már végre egy markánsabb fellépés!Az LMP már előrébb tart,nem kis meglepetésemre.!!!Ugyan is ahol már a parlamentben is diktatura van,ott nem marad más mint az utca.,!!!Az orbáncbanda ÁMOKFUTÁSÁT már meg kellett volna gátolni.!!!
rokker33
Mi is fel vagyunk háborodva de tenni semmit se tudunk míg Orbán nem intézkedik amit úgyse fog addig nem lesz sok változás!Csak nekünk van válság csak mi fizetünk rengeteg adót és mi kapunk egyre kevesebb fizetést!Ők meg veszik a luxus autókat és ingyen tankolnak nem fizetnek semmit és még a szabályokat se kell betartaniuk.

Amúgy bírom ezt a mondatot :D "idős embereket vernek halálra CIGÁNY bűnözők" :D :D Vajon miért tette a bűnöző szó elé a cigány szót mikor a mi politikusaink megmondták hogy nincs cigány bűnözés :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.