Grillezés közben is előfordulhat ételmérgezés, mely néhány órán belül rosszulléttel járhat. A szabad tűzön történő sütés során kis mennyiségű rákkeltő anyag is keletkezhet - mondta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal kockázatértékelési igazgatója. Szeitzné dr. Szabó Mária felhívta a figyelmet arra is, hogy a bográcsban készült ételeknél is érdemes néhány alapvető szabályt betartani.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.