Július elején kezdték árulni a hazai görögdinnyét, és ezzel egy időben megindult a termék exportja. Ettől függetlenül továbbra is érkezik hazánkba külföldről, főképp Görögországból, Olaszországból, Törökországból és Macedóniából dinnye - tájékoztatott egy szerdai sajtóeseményen Kardeván Endre Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A magyar dinnye exportra mi meg ehetjük a behozott éretlen dinnyéket.
varirmag
Tele vannak a boltok hazai dinnyével ! 99,-/kg ! Viszik is mint a cukrot, én is haza cipeltem egy jó nagyot. Persze volt ott Görög görögdinnye is sokkal drágábban,ahogy én láttam azt nem vették.
Jó húzás volt segíteni a dinnye termesztőket, így ők is mi is jól jártunk !
zsolti
amúgy miért ekkora téma ez a dinnye minden éven, hogy magyar vagy nem magyar? az összes élelmiszert hamisítják, az alapvető élelmiszereket is - a dinnye nem az, mégis annyi szó esik róla, mint az összes többiről összesen... kicsit túl van lihegve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.