Csoportos rablás és nem kizárt, hogy csoportos erőszak is történt Jánoshalmán - értesült a Halasi Tükör. Egy saját házukban itt nyaraló német házaspárt három fiatal jánoshalmi férfi támadott meg: mindkettőjüket megverték, a nőt megerőszakolták. A sértetteket ápoló kiskunhalasi kórház igazgatója személyesen kért bocsánatot Magyarország nevében a rendkívül durva incidensért.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@szaboria1: Igen, csakhogy piszokul nem mindegy, mik az arányok. Legyen mondjuk 100 000 ember börtönben: akkor az 1 millió cigányból 33 ezer ül, 9 millió magyarból meg 66 ezer. Hm?
Akkor lenne okod mentegetni az etnikumot, hogyha a cigányság aránya a börtönben kevesebb lenne egytizednél, így viszont nincsen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
A kórházigazgató az én nevemben NE kérjen bocsánatot ! Kérjen a cigányok nevében.
diktátor
A Magyar Gárdának kellett kimenekíteni egy családot galgagyörki házukból, miután cigányok életveszélyesen megfenyegették őket.

www.youtube.com/watch?v=NcjpEHpQwt4
sonderkommando
@szaboria1: Kijelentik, hogy bűnözni fognak?
Mivel tudjuk jól, hogy felzárkóztatni nem lehet őket, mivel ragszkodnak a saját mentalitásukhoz, életvitelükhöz, hozzáállásukhoz, ezért nem ez a gond. A gond az, hogy megtehetik, tehát ebben a helyzetben erre kellene helyezni a hangsúlyt, ami megelőzést és
sonderkommando
@sonderkommando: és a megfelelő büntetést jelenti.
libero
@varirmag: Köszönöm, jó a példád. Gondolkodtam már én is rajta, sajnos nem egyedüli örökös vagyok, testvérem pedig másképpen gondolkodik a dologról.
Így nekem is (egyre növekvő) gondot jelent, de meg van kötve a kezem.
libero
@szaboria1: A romák már igen nagy számban kifehéredtek, külső jegyek (bőrszín, stb.) alapján már nem egyértelmű a hovatartozásuk.
Olyan városi peremkerületben élek, ahol van bőven belőlük, gyakran utaznak a buszon "nagylétszámú" családok, a mama még kátrányos árnyalatú, az unokák már nem.
(A modoruk maradt az ősi (hangoskodás, napraforgóhéj szétköpködése, szemetelés, telefon zenélés, stb. a buszon).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.