Nyugat-Európában már belebukott volna egy politikus, ha olyan kijelentést tett volna, mint Orbán Viktor csütörtökön – így látja Somogyi Zoltán politológus. A miniszterelnök „félázsiai” származékoknak nevezte a magyarokat. Úgy vélte, Európában a rendszerváltás-korihoz hasonlító átrendeződés figyelhető meg, ennek kapcsán megjegyezte, hogy reméli, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni. Az ellenzéki pártok szerint Orbán Viktor végre őszinte volt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Az a nap lesz a legnagyobb nemzeti ünnep mikor ez a betegesen hatalomvágyó őrült eltűnik a magyar politikából a kutyáival együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
@kopeba: ÚGY LEGYEN !!! DE MINÉL HAMARABB!!
KöBüKi
Már fogkefével agyhelyen csapkodták volna.!!!
darwin
@KöBüKi: Miért pont fogkefével?Erre sokkal alkalmasabb eszközökkel is lehetne csapkodni.
a Pepita
@darwin: Mire gondolsz? Mondjuk egy péklapát megfelelne kényes ízlésednek...?:))
darwin
@a Pepita: Pont effélére gondoltam.De közelebb van hozzám egy kellemes formájú,üres pálinkásüveg és ezt is pont alkalmasnak találom.De ahogy körülnézek,nagyon sok pont alkalmas tárgyat látok magam körül,amivel pont megtudnám csapkodni.Pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.