Méltatlannak és undorítónak nevezte Mirkóczki Ádám azt a kérdésünket, amelyben arra szerettük volna megkérni a párt szóvivőjét, hogy sorolja be a Jobbik politikusait abba a hét rasszba, amely alapján kiegészítettné a bűnügyi nyilvántartásra vonatkozó törvényeket. A radikális párt szóvivője az MNO-nak úgy fogalmazott, hogy ez antropológiai kérdés, ő viszont nem antropológus.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Szánalmas. Ezek terjeszthetnek be törvényjavaslatokat? Gott in Himmel! Magyarország összes lakójára nézve méltatlan és undorító az a törvény amit a "képviselő" beterjesztett. M. Ádám egyébként melyik rasszba sorolná magát? Ez mitől undorító kérdés? Ők bekategorizálhatnak mindenkit, de őket nem szabad sehová besorolni?! Mit képzelnek magukról? Ez az útszéli pofátlanság tipikus esete.
ernokiss
A pedofil gárdista tagjukat melyik rasszhoz sorolják majd?
gergely
Nagyon helyesen.Bármely más országban leírják,hogy ha cigány az elkövető.
leszúrt rittberger
ja, ők beskatulyázhatnak bárkit, de ha rájuk kerül a sor, akkor "óó, nem vagyok antropológus". ez a mirkóczki egy igazi embléma a jobbikban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.