Huszonhárom új kórházigazgató vette át kinevezését augusztus 3-án Budapesten Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől és Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkártól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Sógor, koma, rokon, jóbarát, szobatárs. Kihagytam valamit?? Ja, és még további jónéhány félázsiai származék. Itt is van belőlük, csak úgy adatgyűjtésként betolva ide (is).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
Gond akkor lesz ha Kalasnyikovval váltják le őket 2014-ben!
Pálinkafőző Rézüst
@overdose: jön mindjárt. Kezdődik a munkaideje..:)))
turul72
Délutáni hír a Kossuth rádióban: az elmúlt fél (!!) évben 984 (!!!) eü. dolgozó kért és kapott külföldi munkavállalási engedélyt.
Aztán egy kis szokásos kormányfényezés: "annak ellenére, hogy az ágazatban rég nem látott, jelentős (!!) bérfejlesztést hajtanak végre". Aha. 21 év szolgálati idő után, 2 diplomával 6000 bruttó. Köszi.

Egyéb kérdés?
kkalman
Nekem ne jó arc legyen a kórház igazgató, hanem a szakmáját, mi több, a hivatását magas szakmai színvonalon művelő szakember, aki a tevékenységét a Hippokratészi eskű szellemében végzi. Lehetőleg a politikától függetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.