A következő napokban összesen 86 ezer orvos és egészségügyi szakdolgozó kaphatja kézhez a megemelt fizetését.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Ápolónő kap húszezret pluszba, de elvették a műszakpótlékát, ami negyven. Megszűnt az adójóváírás is. Főorvos ismerősöm 150 körüli kp-t kap. Ha most nettó emelkedik 50-et a fizetése, attól még tudnak neki simán ígérni külföldről olyant amiért elmegy. Ő már idős nem fog elmenni, de lesznek olyanok akiket ez nem tart vissza. Akik pedig a legalizált hálapénzzel naponta keresnek ennyit nem mennek el. Arra tényleg kíváncsi lennék, hogy a 180 milliós villát építő szülészt miért nem keresi meg a NAV egy baráti beszélgetésre? Azért nem nagyon változik itt semmi, mert a benne lévő fejesek ellenérdekeltek. A végrehajtók pedig megszakadnak fillérekért. Ugyanakkor eluralkodik egy közönyösség köztük, ami a teljes intézményrendszer fokozatos leromlásához vezet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
Írtam már: 21 év, két diploma, bruttó 6ezer. Kenték volna a hajukra, vagy adták volna a nemhiába születetteknek. Úgyis oda lapátolják a lét.
Ebből is csak a széthúzás jön le, hogy bezzeg ők kaptak, mi meg nem. Kinek jó ez?
Az év első felében 984 eü. dolgozó ment ki hivatalosan az országból. Mit gondolnak, ezekkel az összegekkel haza lehet csábítani bárkit is? Egy jó francot!
human
@turul72: Sőt, felgyorsíthatja a kivándorlást, mert "a kolléga bére nőtt, engem meg szarban hagytak". Ja és újabb gumicsont a félázsiai-féléknek, hogy figyeljék a kormány kezét csalás közben.
Mobil123
Na már elnézést, de aki kiment dolgozni hülye lenne szarért-húgyért visszajönni! Csak nekem az gondom, hogy a kiváló eü. szakemberek /orvos, ápoló.../ már elmentek, legalább is kevés jó maradt itthon és én mindig kifogom azt akinek még az olvasás is problémát okoz. Pedig nem sokszor megyek vizsgálatokra.
kkalman
"A szakdolgozók bére bruttó 15-20 ezer forinttal nő, és 93 ezer forintnál nem kereshetnek kevesebbet."
Ezek szerint eddig a minimálbért sem kapták meg. Akkor milyen béremelésről beszélnek fityiszék?
tibcsi76
2 kollégám???:-)Egyszerűen nem kapunk szabit,mert nem lehetne megoldani a betegellátást olyan kevesen vagyunk.Nem tudom ki hogy van vele,de az egészségügyben dolgozó barátaim közel fele már kiment.De gondolom ez általános.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.