Szakértők tartanak attól, hogy a jogutód nélkül felszámolt szervezett bűnözés elleni osztály (BRFK) tagjai közül többeket megkörnyékeznek majd a „túloldalról”. Mások „csak” azt találgatják: kinek állt érdekében feladni azokat a hálózatokat, „operatív bázisokat”, információs csatornákat, amelyeket az SZBO munkatársai építettek ki és működtettek.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Csak a maffiának akar a rendőrség kedvezni, hiszen onnan kapja az elismeréssel együtt a pénzt, amiért nem munkát, de szakmai tanácsot, értesüléseket, valamint értesítést , kap ezért érvényesül időben a maffia elleni rendőrségi akciókról.
entero
@keresztapa: Ezt nálad jobban senki nem tudhatja...:-)))))
kamazuka
Ügyészség,bíróság?
Ott vannak akiket egyszerűen nem lehet számonkérni.

Sanya átgondoltad ezt?
Pálinkafőző Rézüst
Sanyi bá' támogatja az övéit. Ja, hogy ő a belügyér? És??? Oszt jónapot!
keresztapa
@entero: Ezt eddig sem vonta kétségbe senki, ezután sem ajánlatos, mert útba esik az aranykéz utca, és a közlekedés a jobb kéz szabálya szerint valósul meg, ott más szabályok érvényüket vesztik. Jogvédők jogukat vesztik, és érzékelik a jognélküliség minden hátrányát átélésként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.