A nyugat-európai nagyvárosokban leginkább kokaint használnak a kábítószeresek, míg a skandináv országokban a szintetikus metamfetaminból fogy több - derült ki egy nagyszabású nemzetközi kutatásból, amelynek keretében a városok szennyvizét vizsgálták....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Na, emiatt utálom Illés Zoltánt és a nevével fémjelzett törvényt elfogadó parlamenti bólogatójánosokat, akik (helyesebben: amelyek) megszavazták a köbméterenkénti 3.600,-Ft-os talajterhelési "díjat".
Mari néni és Józsi bácsi, aki az emésztőbe üríti a paprikás krumpli során képződött salakanyagot, folyékony részét--amelyet a talaj biológiai úton megszűr büntetendő,
de a csatornába kerülő, gyárilag tisztított, gyógyszer/vegyszer/kábszer maradványokat tartalmazó ivóvizet megitatja a lakossággal, tripla áron!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.