Ez lesz harmadik házassága, leendő felesége 40 éves. Arany jegygyűrűt adott platinafoglalatú gyémánttal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Levendula: Ja, és még valami! Kovács Lajos esztergályos, vagy Sárosi Malacz Mihály prímás után ugyan miért nem tolonganak a fiatalnál fiatalabb csirkék???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@lbs: ..arra tippelek , hogy ami nem a só :))
Kutyafüle
@szaboria1: Megfőzve? Vagy rántva?(ágyba rántva?)
Kutyafüle
@szaboria1: Így van:)) megoldja, nincs az a probléma, amit ne lehetne megoldani, csak pozitív gondolkodásmód kell hozzá!:))
silber13
@KöBüKi 17:06-ra: Valóban okozott károkat mint pl.: az alcsúti törpe angliai ösztöndíja. De, hogy ennek örülnének a zsidók? Hááát... Ámbár lehet, mert ők lehetséges, előre látták, hogy ha majd hatalomra kerül, miféle ámokfutást rendez.
Feraj49
Hát Istenem,Vajna is, most megint szerelmes.Sorosnál meg ez a nő a soros.Az idő "vasfoga" sem mindenki támad.Gazdagokat meg egyenesen elkerüli.Bírják Viagrával és szép haláluk lesz ezeknek a férfiaknak.Majd az örökségből futja fiatal fiúkra a víg özvegynek.
És ha tényleg szerelmesek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.