Futó Barnabás szerint fennállhat a hamis vád gyanúja Efraim Zuroff ellen, amiért megalapozatlanul jelentette fel Csatáry Lászlót az 1941-es kassai deportálásokért. Az Fidesz-közeli ügyekben gyakran felbukkanó ügyvéd úgy vélte, a büntetőeljárás megindítása szempontjából annak nincs jelentősége, hogy az elkövető szándékosan vagy gondatlanságból vádolt-e hamisan - írja a hétfői Magyar Nemzet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@szaboria1: Így igaz. Mindig akkor "találnak" magyar "háborús bűnösöket" amikor polgári kormány van hatalmon.
Gyurcsányék alatt pl. nem tudtak mindezekről?
Akkor pl. miért nem vádaskodtak?
nahát
@lbs: mert szerinted gyf-t kik pénzelik?
Dr. Felipe
Kanada nem véletlenül vonta meg tőle az állampolgárságot és toloncolta ki az országból.
lbs
@nahát: Gyaníthatóan azok a nemzetek feletti pénzügyi körök, amelyeknek elemi érdeke az állandósult pénzügyi rendetlenség fenntartása a nyugati államokban.
Ilyenkor lehet jókat halászni a zavarosban.
turul72
Mi ez a nagy bátorság a Fideszes oldalról? még a gondolat is sértő, hogy a kiválasztott nép ilyen jeles tagja nem mondott igazat. Megint jól megsértődnek, nemkívánatos személy lesz Futó Izraelben, s Áder megint mehet s...gget nyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.